Asiaa yrityksille 

 
 
Eli siis kaikki alan yritykset, aloittakaapa ihan reilusti tuotekehitys tällä sektorilla. Siivousrättejä valmistavat yhtiöt: alkakaa suunnittelemaan äijärättejä. Sellaisia, joilla yli satakiloinen köriläs mielellään pyyhkisi pölyjä teidänkin toimistonne mapeista.
Ja yritykset, jotka teett imureita: ottakaapa työn alle sellainen tosimiehen imuri. Ulkonäkö ja äänet pitää olla sellaiset, että kun imurin nykäisee käyntiin niin naapurin isännän auton varashälytin alkaa huutamaan. Ja imuri siis nimenomaan pitää nykäistä käyntiin. Tällaisen kun tuotte markkinoille niin kyllä alkaa tuloslaskelma näyttää ihan erilaiselta ensi tilikauden jälkeen.
Moppifirmoille sama homma: yrityksen tuotekehitysosasto töihin ja suunnittelemaan yhtiön seuraavaa hittituotetta. Sellainen mopinvarsi, joka poikkeaa oleellisesti nykyisestä ja yrityksenne raavas talonmieskin pystyy siihen häpeilemättä tarttumaan.
Miettikääpä asia siltä kantilta että miehet pitäsi saada ihan oikeasti vapaaehtoisesti tekemään jotakin siivoustyötä. Silloin täytyy olla joku porkkana siihen hommaan. Jos ajattelette vaikka järjestyksenvalvojia kesän tapahtumiin. Heille ei monestikaan makseta mitään mutta lähtevät tekemään työtä ilman palkkaa. Joku porkkanahan heitä sinne vetää. Eli samalla tavalla kuin saadaan järjestyksenvalvoja tapahtumiin niin pitäisi saada mies siivoamaan. Jos tapahtumassa on hyvää musiikkia niin sinne lähtee töihin mielellään ja tapahtumaturvallisuus järjestyy järkihintaan. Sama efekti pitäisi olla siivoustarvikkeissa ja koko siivoushommassa ylipäätään.
 


 

 
 
Copyright © 2010-2016 Yhteystiedot: NaN Distance, nandistance@nandistance.org